Saturday, 26 January 2013

my life untuk cuti..

16/1/2013, balik kampung lepas habis exam pagi tue..petang naik flight ke semenanjung..hukhuk..tidur rumah akak 1 malam..n lepas tue pindah rumah akak yang satu lagi untuk 1 malam.. baru la balik kampung..
 sampai kat kampung..tiba-tiba naik merah-merah kat badan nie..kat siku, kaki dan jari..gatal nyeee..ya Allah..punye rasa sampai dalam isi..addooiii...gatal gler2...call akak cter kat dia..mungkin kena gigit dekat pepijak kot.. coz malam sebelum nak balik tue.,.akak ada tanya binatang yang buat sarang kat dinding rumah dia..aku buat bodoh jela..aku sendiri pun x kenal rupa pepijak..punye la banyak binatang tue..akak kata..setiap kali dia bunuh binatang tue..mesti keluar darah n bau busuk..rasanye benda tue..pepijak dah cuma x kenal rupa sebab itulah buat tak tahu jee...
 Cuti sebulan nie..jaga anak buah yang baru lahir..mohd Hamza..yang sangat sangat sangat kuat minum nyee..sampai tak larat aku nak buat susu..addooiii....mak baby hamza tak boleh nak buat kerja berat coz beranak belahkan..kena buat yang senang..aku n my mom je la yang kuat sikit jaga baby Hamza..anyway..that not the reason...coz baby Hamza sangat sangat sangat senang jaga dia..dalam pukul 1 and pkul 4 pagi..aku akan bangun and buat susu kat baby hamza..
 Hari ini papa baby Hamza pulang..and dia bawak balik ikan haruwan yang hidup2..punya la hanyir bau kat dapur..sampai mak sendiri tak lalu nak makan..sehinggakan sekarang nie..mak belum lagi makan..kesiannya...demi isteri tercinta..sanggup beli apa2 sahaj demi nak sembuhkan isterinya tue..cam tuela..

Sampai sini jela..aku nak pergi buat projek ngan my bestfriend..hukhuk..tunggu aku....
My Love..(jarum merah)