Monday, 9 July 2012

first cuti aku

alhamdullilah..sampai jugak aku kat rumah aku ini..sudah lama di negeri orang..tiba masanya untuk aku rehat-rehatkan minda..haha..sebenarnya nie..nak test my blog je nie..hidup tau mati..namun masih hidup lagi nye,, :) .
sebenarnya..,ada benda nak post nie..tapi xingat pulak..nak ambik gambar benda tu..ermmm,,esok-esoklah...
lepas perjalanan jauh aku tu selesai..ada pulak hal penting yang terjadi dekat akak aku..dia tepon kat mak...kata xlalu makan, muntah-muntah..mak aku nie gelabah la bro..mak pun beli tiket bas ke melaka pada keesokan hari tu weeiii..penat giler aku ei.. tapi fikir adik-beradik..xpelah..lagipun..akak aku tengah x stabil tu..rupa-rupannya..akak aku tu mengandung.. anyway..alhamdullilah kat dia..lepas dugaan berat yang menimpa atas dirinya tu..mungkin itu sebagai cabaran dan dugaan hidup untuk hambanya.
aku rasa dekat 2 3 minggu jugak aku tinggal kat rumah dia.. tapi berlaku benda yang x ingin terjadi pulak..aku kemalangan..lagi-lagi dengan kereta akak aku pulak tu..adooiii....mampus aku..kena marah 2 3 bakul...hahhaha..

No comments:

Post a Comment