Thursday, 13 December 2012

hasil buatan aku n the geng..

semalam hantar hasil buatan tangan nie..
lama dah tak buat benda2 nie..
sejak form 4..barulah sekarang..jumpa balik..rindu pulak kenangan dahulu kala..
bersama kawan-kawan buat benda nie..
sekarang tangan dah keras..nak lakar pun dah tak lembut..keras macam kayu..
haha...sabooor je laaa...
semangat nie hantar..last kena reject la pulak..
suruh aku buat balik.. buat la balik..biasa la kan nk markah lebih..gitu la..
the geng punya la ramai...beratur balik la.. demi project tak kisah lah walaupun sampai lenguh kaki aku nie..
hasil nanas yang kontot..
the geng ada patterns masing-masing..yang aku punya pattern nanas + bakul..
tapi rupa nanas la..corak bakul la..



macam tu la.. ramai juga the geng kena reject semalam..buat balik..reject..and buat balik..
tengok muka sorang-sorang..dah tak ada mood..hilang dengan mood dah..hukhuk..
kesian laaa...demi kerja masing-masing..kena la siapkan..kalau tak siap..tak ada la markahnye..
lewat jugak la balik kolej semalam..dalam pukul 6..dah la seharian tak makan.
balik kolej ajak hati nak la beli makanan yang sedap-sedap sikit..check duit dalam beg nie.
cari punye cari..ada 4 ringgit je...sedih hati..
beli la isi ayam bakar je..terpaksalah makan maggi pulak semalam..
itulah hidup di u kan..dah la jauh ngan mak..i miss my mom so much..
wait for me..bulan 1 nie..i came back semenanjung..huuhu..
sekarang nie nak cari mood exam nie..belum-belum keluar lagi nie..
dah la start exam dah next week...

No comments:

Post a Comment