Thursday, 6 September 2012

hidup perantau

hari nie dah 6hb..cepatnye masa berlalu..tik tok tik tok dah nak balik..errmm..i`m so sad :_(..
wawawawa..!!
kalau ingat balik..hari 2 je baru raya ngan family..huhu,,rasanye tak puas lagi tapi tue la lumrah hidup hidup sebagai pelajar..nasib baik tak jauh sangat kalau luar negara..aku rasa confrom tak balik..lagi sedih..
sebenarnya takut nie,,nak hadapi hidup sebagai pelajar u sebagai tahun 2 nie..berdebar-berdebar jugak jantung hati ku nie..macam mana nak hadapi lect aku yang sorang tu..mintak-mintak dia (lect) tak tanya apa-apa yang pelik..was imprtant is my result..cayhok...cayhok..!!!!
hari sabtu nie aku berlepas..dari kb-kl n stay at llct dalam 4 5 jam and ambik flight pulak dalam pukul 4 lebih untuk sampai ke destinasi seterusnya,,huhu..gementar nak naik kapal terbang..aku sendiri tak tahu kenapa ngan aku nie..setiap kali naik flight mesti gementar and abis tangan aku nie..berpeluuh..adooii..kadang-kadang kalau teringat balik..rasa lawak pulak..hakhakahak.. tapi tu la diri aku..yang kadang-kadang gileerr and sometimes i can be streekk (serius nak mampus)..haha..

No comments:

Post a Comment